facebook novosti


OK BIOCOSMETICS u dm-drogerie marketima


Mar 09, 2017 , ,

OK BIOCOSMETICS u dm-drogerie marketima

Ponosno ističemo da smo jedini domaći brend u društvu sa NIVEOM, LOREAL-om i drugim velikim imenima.

Pozicija kakvu zaslužujemo i koju moramo opravdati.

Život savremenog doba udaljio je ljude od prirode, a hiperprodukcija sintetičkih i nezdravih proizvoda sve više narušava zdravlje ljudi. Kada je u pitanju kozmetika, trebamo biti oprezni. Kozmetiku možemo shvatiti kao hranu za našu kožu. Najveći organ ljudskog organizma je upravo koža i kao takvu je treba i posmatrati. Sintetička kozmetika kojom smo danas okupirani radi suprotno od njene svrhe kao hrane za najveći organ ljudskog tijela.

Razni sintetički sastojci, među kojima su i hemijske supstance kao što su parafin ili paraben, ocijenjeni nečistim, mogu izazvati alergiju, odnosno štetne i trajne posljedice na koži. Ključ zdravlja je unošenje zdravih tvari u naš organizam. Zato je podjednako bitna kako zdrava prehrana, tako i zdrava i prirodna kozmetika koja se u naš organizam upija preko naše kože. Osim našeg uticaja, koža je izložena mnogim uticajima sredine i načina života kojim živimo.

Prirodna kozmetika ima za cilj da koži vrati njenu prirodnu hranu i zaštitu koja je potrebna da bi odolila svim izazovima. Spoj prirode, tradicije i moderne tehnologije u OK BIOCOSMETICS proizvodima kao rezultat daje visoko kvalitetne kreme rađene po francuskoj recepturi. Kozmetika iz srca prirode, kako smo je s razlogom nazvali, spravljena je sa puno ljubavi i modernoj recepturi sa francuskim šarmom i daje najbolje što koža poželjeti može.